Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας, VAN Auto Ο.Ε. με έδρα το Περιστέρι, αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα συνεργεία Citroen – Peugeot – Renault – DS – Dacia στην Ελλάδα. Η πολυετής πείρα και η αγάπη μας για το αυτοκίνητο είναι τα στοιχειά που μας χαρακτηρίζουν, και έχουν δημιουργήσει μια σχέση κατανόησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

H Φιλοσοφία Μας

Στην εταιρεία μας στο Περιστέρι, από το 1979, ενεργούμε με γνώμονα το δικό σας συμφέρον και την ασφάλεια του αυτοκίνητου σας.

Όποια στιγμή και να περάσετε θα βρείτε το έμπειρο προσωπικό μας σε θέση να σας εξυπηρετήσει σε ότι και αν χρειάζεστε σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και διαγνωστικά μηχανήματα που σας περίμενουν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας.

Η πολυετής πείρα μας, η άμεση επικοινωνία με τους πελάτες μας σε συνάρτηση με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε είναι τα στοίχεια που μας έχουν κανει πλέον να ξεχωρίσουμε σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μας στον χώρο, παρόλα αυτά συνεχίζουμε εώς και σήμερα με την ίδια όρεξη και το ίδιο μεράκι να είμαστε πάντα στο πλεύρο σας. Εκτός από ολα τα παραπάνω πρέπει να τονίσουμε ότι το συνεργείο μας έχοντας επίγνωση της ιδιαιτερότητας της περιόδου της οποίας διανύουμε δινεί πιστοποιήμενα τις πιο συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις της αγοράς.